Formim Profesional

Posted on by

Kalendari i kurseve për muajin Tetor

 • Hidraulik(Lezhë)
 • Instalim ngrohje-ftohje
 • Parukeri(Lezhë
 • Berber(Lezhe)
 • Mek,Makina qepëse
 • Kuzhinë
 • Gjermanisht fillestar
 • Tapicier

Parashikimi i kurseve përmuajin Nëntor

 •  Start Smart
 • Parukeri
 • Manikyrist-pedikyrist
 • Panele diellore
 • Dr.në hot.& rest.
 • Sipërmarrës
 • Punonjessocial për moshat e treta
 • Telemarketing
 • Shërbim në bar dhe restorant
 • Anglishte avancuar