Fakte/Lajme

DRFPP Shkodër do të ofrojë për herë të parë trajnim parapërgatitor 2- javor Start SMART “Aftësi sociale dhe aftësi për të kërkuar punë” nga një staf i trajnuar me profesionalizëm nga ekspertë të GIZ-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *